Loading...


Δείτε αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλούν τάχα ως ειδήμονες για τα προβλήματα του λαού και τι λένε, τη στιγμή που χώρα και λαός καταστρέφονται και οι πολίτες περιμένουν χείραν βοηθείας, ακόμα και να σωθούν από τους πολιτικούς και τους “έγκριτους’’ δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε.!

     Είναι δυνατόν στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας σε πολιτικοοικονομικές εκπομπές όπως σ’ αυτή του Σκάι στην εκπομπή “Ακραίως” προχθές, ο δημοσιογράφος Τ. Χατζής και ο διευθυντής της εφημερίδας ‘’ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ’’ Αντώνης Δελατόλας, υποτίθεται εκ των κορυφαίων της δημοσιογραφίας αμφότεροι, να αγνοούν αυτό που γνωρίζει και ο τελευταίος Έλληνας, ότι η  Eurobank πούλησε 1,5 δις κόκκινα δάνεια στο 3% της αξίας τους και όχι στο 30% όπως επέμεναν μετά παρρησίας να υποστηρίζουν στην εκπομπή και μετά από παρέμβαση εσωτερική του καναλιού να ζητούν συγγνώμη και οι δυο για το ατόπημα τους;
   
     Τι να πιστέψουμε ότι ήταν λάθος  ή προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας  να υπερασπιστούν τις τράπεζες και τα κοράκια ως παπαγαλάκια τους όπως απεδείχθη και από την μετέπειτα στάση τους; Είναι αυτοί σοβαροί άνθρωποι,  επαγγελματίες και Έλληνες που πρέπει να τους διαβάζει και να τους βλέπει κάποιος στα κανάλια ή πρέπει να πάνε σπίτια τους να βρουν άλλη δουλειά να κάνουν;
     Που ζουν οι ανόητοι, σε ποιούς απευθύνονται και ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν αν όχι των τραπεζών και των funds φτάνοντας να αλλοιώνουν ακόμα και την πραγματικότητα;
     Ας μη ξαναβγούν τουλάχιστον στο γυαλί, ας κρυφτούν για τα επόμενα χρόνια κι ας πάρουν μαζί τους την διπλή τους ντροπή!!!

    
     Δεν μας φτάνουν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι και ασόβαροι πολιτικοί που βγαίνουν στα κανάλια όπως κάθε Σ.Κ.  κάνουν οι αντ\δροι της Ν.Δ. και προχθές ο Κ. Χατζηδάκης στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, ο οποίος ως Νίκος Ξανθόπουλος ή μητέρα Τερέζα κάθε φορά εκφράζει τον αβάσταχτο πόνο του, την λύπη του και τον οδυρμό του, μόνο τα κλάματα δε βάζει “για τους δύστυχους και φτωχοποιημένους Έλληνες συμπολίτες του’’, που η κακή σημερινή κυβέρνηση οδήγησε αυτούς και τη χώρα στην καταστροφή (όχι βέβαια η Ν.Δ.), που τους πήραν τις περιουσίες και τα σπίτια τους  βγάζοντας τους στον δρόμο με τους πλειστηριασμούς, που αυτοί φυσικά αμέσως μόλις θα ‘ρθουν θα τους ξαναδώσουν τα σπίτια τους πίσω και τις συντάξεις τους, επαναφέροντας τη χώρα στην πλήρη ομαλότητα και ευδαιμονία!
     Ωστόσο, για να μην κάνετε όλα αυτά κ. Χατζηδάκη και σας πέσουν βαριά μιας και σας τη χαρίζει κάθε φορά ο καλός μας φίλος Γ. Αυτιάς και δεν σας τιμωρεί διασύροντας σας όπως σας αξίζει, για να αποφύγετε να γελοιοποιηθείτε προσωπικά αλλά και ως κόμμα για άλλη μια φορά με τις γελοίες δικαιολογίες σας περί στρατηγικών κακοπληρωτών, πείτε στους Έλληνες, γιατί δεν φέρνετε προς ψήφιση στη βουλή το Ν.Σ. ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ  FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!
     Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι αυτοί είναι ανθέλληνες και προδότες και εσείς είστε φιλέλληνες και πατριώτες, αλλά συμφωνείτε απόλυτα στο να δοθούν τα δάνεια στα funds και όχι στους Έλληνες να γλυτώσουν τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους!!!!!!


     ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

     Και συ Κωστή Χατζηδάκη, μετέφερε στους κολλητούς σου Κυριάκο και Άδωνη, πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ότι η ώρα της κρίσης σας πλησιάζει!
     Και μια και φτάσαμε να μιλάμε για την Ν.Δ., πήρατε είδηση “κύριοι’’ ότι η ψαλίδα έκλεισε και ότι γι’ αυτό είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς; Πιστέψτε ότι έχουμε βαρεθεί να δικαιωνόμαστε! Δείτε τις προσωπικές μου επιστολές και προς τους τρεις σας για να θυμηθείτε τι σας έχω πει, ωστόσο εσείς, όπως κάθε φορά στον κόσμο σας!


     Δεν πειράζει, πολύ σύντομα δεν θα είστε εκεί που βρίσκεστε σήμερα! Ωστόσο, καθώς περί άλλων τιτιβίζετε μονίμως θεωρώντας τους εαυτούς σας πετυχημένους, θα σας πρότεινα να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για την αποχώρηση σας γράφοντας τον επικήδειο σας!!!
     Και για να τιμήσω τους ψηφοφόρους σας συμπατριώτες μας γιατί βεβαίως Δημοκρατία έχουμε και ο κάθε πολίτης μπορεί να εκφράζεται δια της ψήφου του, απλά θα αναφέρω ότι φίλοι μου κάνατε λάθος επιλογή! Υπήρχαν πιο αξιόλογα πρόσωπα στο κόμμα σας, όπως ο Ν. Δένδιας ή ο Ν. Κακλαμάνης. Ακόμα θα μπορούσε να έχει παραμείνει στην αρχηγία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και να ‘στε σίγουροι ότι σήμερα θα κυβερνούσε η Ν.Δ.!. Ωστόσο κάνατε μεγάλο λάθος και τώρα πληρώνετε το τίμημα της επιλογής σας!!!

 

     Τέλος και για να μη κατηγορηθώ ως κρυφονεοδημοκράτης, ο λόγος της αναφοράς μου εις τα ως άνω έχει να κάνει με το ότι πιστεύω ότι, αν κυβερνούσε η Ν.Δ. και όχι αυτό το κυβερνητικό έκτρωμα που μας κυβερνά με έναν αρχηγό εκ των προαναφερομένων και όχι βεβαίως τον σημερινό, πρώτον η χώρα θα είχε υποστεί λιγότερα δεινά και δεύτερον θα υπήρχε ο χρόνος να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού κινήματος, μιας νέας δύναμης με νέους και αξιόλογους ανθρώπους όλων των κοινωνικών και παραγωγικών τάξεων, μιας κοινωνικής δύναμης που περιγράφω στο βιβλίο μου και λιγότερο αναλυτικά σε κάποια από τα άρθρα μου και που πιστεύω απόλυτα ότι είναι η μοναδική λύση για τη σωτηρία της πατρίδας μας!!!

 

     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ & ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

     ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΟΝΤΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

www.manifesto.com.gr                                  

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!