Loading...


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΕΝΦΙΑ & Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!!! ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΙ  ΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ’’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!

Σ’ αυτούς προσθέστε την Α\Α, όλους τους προηγούμενους μνημονιακούς πολιτικούς και την ουρά αυτών τον Γ. Στουρνάρα, το απόλυτο εκτελεστικό όργανο της δυναστείας Ρότσιλντ στην Ελλάδα, ο άνθρωπος κλειδί και θεματοφύλακας τους, ο πάντα έτοιμος να εκτελέσει τις όποιες εντολές τους σε βάρος της χώρας του και υπέρ των προσωπικών του συμφερόντων!


     Και η Εθνική μειοδοσία συνεχίζεται, με τον κεντρικό μας τραπεζίτη να εκφράζει όπως πάντα την ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες του με πράξεις υποταγής και ντροπής προς τα σιχάματα του ΔΝΤ και τους άλλους “συμμάχους’’ μας της Ε.Ε. για τις πετυχημένες πρωτοποριακές τους μεθόδους και τα πειράματα τους που μας μετάλλαξαν τελικά από ανθρώπους σε έμβια όντα και σε μια χώρα ζωντανών-νεκρών, σε έναν λαό πρότυπο υποταγής και παράδειγμα προς εκφοβισμό των αδυνάτων από τους ισχυρούς!
     Ταυτόχρονα ο εν λόγω κύριος δεν δίστασε στιγμή να εξυμνήσει και τον απερχόμενο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας απονέμοντας του τα εύσημα για την “αμέριστη συμπαράσταση του και βοήθεια’’ όλα αυτά τα χρόνια της χολέρας, τον μεγαλύτερο διώκτη, εχθρό και καταστροφέα της χώρας μας, αυτόν που έχει κάνει τα πάντα για να μας πετάξει έξω από την Ε.Ε., αυτόν που ανέτρεψε τα δεδομένα για να μη γίνει κανένα κούρεμα του δανείου μας, αυτόν που μας έκλεισε τις τράπεζες και μας άφησε έως και σήμερα με τα capital controls και που είναι ορκισμένος εχθρός της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων, που φεύγοντας φρόντισε να βρεθούμε κατ’ ουσίαν εκτός Ε.Ε., ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ όπως σύντομα θα το διαπιστώσετε!!! 

    
     Αν αυτή δεν είναι μια ακραία και κατάπτυστη συμπεριφορά που καταδεικνύει τις δυσώδεις σχέσεις ενός θεσμικού οργάνου προσκυνημένου, ενός  κορυφαίου  αξιωματούχου και εκπροσώπου της χώρας μας σ’ αυτό το νευραλγικό πόστο, τι είναι;
     Την ίδια στιγμή αποδεικνύοντας όλα τα ως άνω, καλεί άμεσα κατά εντολή του μέντορα του τις ελληνικές τράπεζες να επιταχύνουν τις προσπάθειες τους να “εξυγιάνουν’’ τα χαρτοφυλάκια τους, προχωρώντας τάχιστα στους πλειστηριασμούς και στις πωλήσεις δανείων προς τα funds!!!!!!

    
     ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, Ο κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΡΟ ΜΕ 3-5 ΚΑΙ 10% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΑΣ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΣΩΤΗΡΙΕΣ’’ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ & ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ, ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥΣ,
ΝΑ ΜΑΣ  ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΝ!!!!!!!!!!!!!

    
     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το ΥΠΟΙΚ της Ελλάδος Ανακοινώνει:
     Οι  πλειστηριασμοί ακινήτων θα πραγματοποιούνται πλέον με βάση τις εμπορικές τους αξίες!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ!
     Και ρωτώ μαζί με κάθε άλλον  αγανακτισμένο και οργισμένο Έλληνα πολίτη.
     Τι λέτε και τι κάνετε ξεπουλημένοι αναρχοεγκληματίες και δοσίλογοι, ως που θα φτάσετε για να ολοκληρώσετε το απεχθέστερο των εγκλημάτων σας να πάρετε τις περιουσίες των συμπατριωτών σας;
     Η πράξη σας αυτή είναι όμοια με εκείνη της χαριστικής βολής των Ναζί στον κρόταφο κάθε δύστυχου εκτελεσθέντα άμαχου πολίτη και στην περίπτωση μας είναι μια βολή ιδία στον κρόταφο κάθε Έλληνα δανειολήπτη, που περιμένει την τρισκατάρατη στιγμή της οικονομικής και κοινωνικής του εξόντωσης, ωσάν να τον στήνετε στον τοίχο και  να τον εκτελείτε!!!

    
    Κύριοι, έως που θα φτάσει η προδοσία σας; Τώρα που φέρατε τις αξίες 3-4 ακίνητων στην τιμή του ενός και τους στερείτε το δικαίωμα να εξαγοράσουν κι αυτοί τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους που τα προσφέρετε στα funds, τώρα που δεν πρέπει να το κάνετε γιατί οι αξίες είναι ανύπαρκτες, τους γυρίζετε ως μπούμερανγκ το αίτημα τους και το εφαρμόζετε για να τους πάρετε ότι έχουν αντί πινακίου φακής!

   
     Τι κάνετε επιτέλους αδίστακτοι φονιάδες και τι πιστεύετε, ότι απευθύνεστε προς ηλιθίους; Εσείς δεν είστε Έλληνες, δεν είστε καν άνθρωποι, φύγετε από τη χώρα πριν της ολοκλήρωσης των εγκλημάτων σας, γιατί η προδοσία σας δεν αντέχεται άλλο!!!
     Πάψτε επιτέλους να παίζετε με τις ανοχές του λαού, τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου! 
     Ως εδώ και μη παρέκει! Γι άλλη μια φορά κάνετε λάθος εκτιμήσεις και σύντομα θα πληρώσετε το λάθος σας εισπράττοντας απ’ τον λαό το τίμημα που σας αξίζει!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

www.manifesto.com.gr                      

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!