Loading...


Προς την Γ. Γραμματεία της κυβέρνησης και όποιον άλλον υπεύθυνο παρά τω ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, εξαιρεθέντος του “ειδικού’’ επί της φούντας και επί των Εξαρχείων θεμάτων συμβούλου του, κ. Νίκου Τσακανίκα!!!

 

     Κύριοι, αν υπάρχει έστω και ένα σοβαρά σκεπτόμενο άτομο στο περιβάλλον σας που να μπορεί να αντιληφθεί τη σημαντικότητα της πρότασης μας, ας πει στον πρωθυπουργό να μη σκεφτεί καν να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου δίχως γραβάτα!!!
     Κι αν δεν μπορείτε και εσείς να αντιληφτείτε τους λόγους που επιβάλλουν να το κάνει ο ίδιος και το επιτελείο του, πιστέψτε, ότι έχετε έναν επιπλέον λόγο να μη βρίσκεστε στην εξουσία!!!
     Τι άλλο πρέπει να σας πουν για να καταλάβετε επιτέλους την βαρύτητα αυτής της τόσο απλής πράξης και τις αρνητικές επιπτώσεις της;
     ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ!!!!!!

 

     Και για να βοηθήσω επιτρέψτε μου:                                                                  
     Πώς θα νοιώθατε κύριοι,  αν ένας από σας ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ και υποδεχόσαστε στον Λ. Οίκο όπως επιβάλλεται άλλωστε εκ του πρωτοκόλλου με κάθε επισημότητα έστω και για έναν αρχηγό ενός μικρού  και εξαθλιωμένου κράτους και δη “αριστερόν’’ (έστω και κατ’ ευφημισμό), που ενώ έρχεται ως επαίτης να ικετεύσει την βοήθεια σας  να του επιλύσετε τα οικονομικά και Εθνικά του θέματα (κάτι που θα μπορούσε να σας εμπλέξει ακόμα και σε έναν πόλεμο με τους γείτονες του), τον βλέπετε ξαφνικά να περνά με περισσή θρασύτητα τις πύλες του υπέρτατου συμβόλου της χώρας σας μπρος στα μάτια  των πολιτών σας και όλου του πλανήτη, ντυμένος ως περιπατητής στο πάρκο μαζί με τη συμμορία του παριστάνοντας τον Τσε Γκεβάρα, αεράτος και αγράβατος γράφοντας προκλητικά  το πρωτόκολλο και εσάς στα παλαιότερα των υποδημάτων του, όταν εσείς και το επιτελείο σας είστε στημένοι και γραβατομένοι έτοιμοι να τον υποδεχτείτε και να τον τιμήσετε!!!

 

     Ανατρέξατε παρακαλώ στην παγκόσμια ιστορία, ακόμα και σε επισκέψεις τριτοκοσμικών ηγετών, πόσο μάλλον ηγετών της Δύσης και βρείτε μας μια ίδια συμπεριφορά αρχηγού κράτους!
   
     Μιλάμε για τον πλέον ανόητο, ανώριμο και καβαλημένο ηγέτη της γης!!!
     Έναν πολιτικό όχι μόνο απαξιωμένο από τον λαό του αλλά και από όλους τους συμμάχους μας, που μόνο τον χλευασμό τους έχει!!!
     Κι εσείς κύριοι αν θέλετε να τον υπηρετείτε καλώς, ωστόσο η χώρα δεν σας χρωστά, εσείς χρωστάτε σ’ αυτήν πολλά!!!

    
     Σταθείτε λοιπόν στο ύψος των περιστάσεων έστω και για μια φορά!!!
     Βρείτε τον όπου κι αν είναι, διακόψτε τον απ’ ότι κι αν κάνει και πείστε τον να ακολουθήσει τα ως άνω, ας μη κάνει γι άλλη μια φορά το ίδιο λάθος, ένα λάθος που θα πληρώσει ο ίδιος, ο λαός και η χώρα μας!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος            

 

www.manifesto.com.gr 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!