Loading...


ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!

     Ωστόσο, μπράβο Ντόναλντ, σ’ ευχαριστούμε για την ειλικρίνεια σου και  για τα πολλά και καλά σου μπλα-μπλα, γι αυτό και εμείς με τη σειρά μας ως καλά και υπάκουα παιδιά θα φροντίσουμε να σας ενισχύσουμε οικονομικά μειώνοντας σας την ανεργία!
     Μην ανησυχείτε καθόλου εδώ είμαστε εμείς να στηρίξουμε την οικονομία σας δίδοντας σας τα πάντα, πετρέλαια, γη για βάσεις, τον Εθνικό μας πλούτο, τις τράπεζες μας και τώρα τα σπίτια μας και ότι άλλο περιουσιακό στοιχείο διαθέτουμε ως πολίτες σ’ αυτή τη μπανανία και σύγχρονη αποικία λευκών! Να ‘στε καλά κι εμείς θα σας υπηρετούμε πάντα στηρίζοντας την οικονομία σας και τον δύστυχο λαο σας!!!

    
     Ωστόσο βρε Ντόναλντ, δεν έλεγες και κάτι για διαφύλαξη των συνόρων μας από τους Τούρκους και όλους τους εκ βορρά εχθρούς μας; Βέβαια γιατί να πεις κάτι που δεν θα κάνεις όπως άλλωστε κάνεις και τώρα με τους Κούρδους που τους πουλάς!!!
     Λες και έχουμε Πρωθυπουργό που θα μπορούσε να απαιτήσει ανταλλάγματα για όλα αυτά που παίρνεις εσύ, οι κολλητοί σου και η χώρα σου;

     ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ  ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΑΣ, ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !!!!!!

  

    ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ, ΜΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!                           

   ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΡΥΨΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ;                                       
    ΘΑ ’ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ, Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ & ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟ!!!!!!!!!

 

     ΜΗN ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ ΣΑΣ, ΟΣΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ  ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΧΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

 

     ΤΕΛΟΣ "ΚΥΡΙΟΙ", ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ! ΩΣΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!

 

                                ΖΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ
                                             ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος            

 

www.manifesto.com.gr

Υ.Γ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕ ΓΡΑΒΑΤΑ!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!