Loading...


Πείτε επιτέλους στους συμπατριώτες σας την αλήθεια, ότι είστε αποφασισμένοι να παραδώσετε τα πάντα στους λεηλάτες και συνεργάτες σας και ότι αυτός είναι και ο τελικός στόχος των μέντορών σας!!!!!!

    
     Κύριοι, βάλατε Θεούς και δαίμονες, λυτούς και δεμένους, Μ.Μ.Ε. και Θεσμούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους και φορείς να βομβαρδίζουν καθημερινά τον λαό με κατάπτυστες αναφορές και  άρθρα που μόνο προς ηλιθίους μπορούν να απευθυνθούν! 
     Τι προσπαθείτε να κάνετε και να πείτε στον λαό; Ότι η μοναδική λύση για να σωθεί η χώρα είναι να πάρουν τα δάνεια τα Funds και όχι να δοθούν με τους ίδιους όρους στους δύστυχους και φτωχοποιοιημένους από σας δανειολήπτες; Είστε σοβαροί;

     Κύριε πρωθυπουργέ και εσείς κ.κ. τραπεζίτες, ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ να αλλάξετε τακτική, όποιων τα συμφέροντα κι αν εξυπηρετείτε! Πείτε στους μέντορες σας, ότι οι Έλληνες έπαψαν πλέον να τρώνε κουτόχορτο και δεν θα δεχτούν να τους κλέψετε τις περιουσίες μετατρέποντας τους σε άστεγους, πένητες και σκλάβους!!!                                   
     Μετά απ’ αυτό κάντε την αυτοκριτική σας και πείτε στον λαό και στους  Έλληνες δανειολήπτες τις αλήθειες, σε ποιους χρωστάτε την καριέρα σας, τα μπόνους, τους παχουλούς μισθούς σας και την ύπαρξη των τραπεζών που διοικείτε σήμερα μετά τις τόσες ανακεφαλοποιήσεις τους με τα χρήματα του λαού! Ταυτόχρονα δώστε τις απαντήσεις που γυρεύουν οι πολίτες τόσα χρόνια, τι έχετε κάνει με τα δάνεια των κομμάτων και τις μίζες των πολιτικών, με το χρηματιστήριο και τα προσωπικά σας “πάρτι’’ και βολέματα των ημετέρων σας, και γιατί τραπεζίτες και πολιτικοί αναμεμειγμένοι σε σωρεία σκανδάλων βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι και ζουν ως άρχοντες  με τα κλεμμένα δικά μας λεφτά!!!

     Όταν απολογηθείτε για όλα αυτά, τότε βρείτε το θάρρος να πείτε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, γιατί προσφέρετε τα δάνεια των Ελλήνων στα Funds σε “πακέτα συσκευασίας δώρου’’ εις ζημία των τραπεζών και του κράτους, καθώς πλέον αυτής της κατάπτυστης τακτικής σας δεν αποδίδεται καν φόρος για την πώληση τους, κάτι που σας ενοχοποιεί όλους γιατί αφαιρείτε πόρους από τα ταμεία του κράτους  και κυρίως εξηγείστε στον λαό γιατί δεν προσφέρετε τα δάνεια στους συμπατριώτες σας με τους ίδιους όρους των Funds, να σώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους!!!!!!!!!!!!

  
     Τέλος, τι αφελής, γελοία, ψευδή και δόλια τακτική είναι αυτή που ακολουθείτε  προσπαθώντας να πείσετε τον λαό ότι τάχα αυξήθηκαν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές από το 2-3% στο  30-35% για να αποκτήσετε τάχα άλλοθι να προχωρήσετε στην εξόντωση κάθε δανειολήπτη προσπαθώντας να καλύψετε το έγκλημα σας;
     Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε; Σε ανήμπορους μπορεί ναι, σε ηλιθίους όμως όχι και εμπεδώστε το για να σταματήσει επιτέλους αυτή η γελοία προσπάθεια σας να παραποιείτε την αλήθεια, προβάλλοντας  κάθε φορά την ως άνω γελοιότερη των όλων δικαιολογία σας!!!

  
    ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ- ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-, ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;
     ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

     ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ  ΕΙΝΑΙ  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου                                                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

 www.manifesto.com.gr

 

Υ.Γ. Και για όσους από τις δεκάδες χιλιάδες καλούς μας φίλους  και αναγνώστες θέλουν να δουν τι κάνουν οι ισχυροί στους ανήμπορους και αδυνάτους λαούς, πως μας έφτασαν εδώ και ποιό θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας, θα τους πρότεινα να δουν την ταινία “ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΞΟΔΟ’’! Βρείτε την, δείτε την και θα με θυμηθείτε!!! Καλό βράδυ!

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!