Loading...


Δείτε μετά από τρεις μήνες το μακελειό της διθύραμβης εκστρατείας τους και τα ακριβή αποτελέσματα της: Μπήκαν για συμβιβασμό 7.000 επιχειρήσεις, 170 προχώρησαν, 4 έφτασαν στο τελικό στάδιο και κανείς μα κανείς δεν ολοκλήρωσε τη διαδρομή του, είτε γιατί αποσύρθηκαν μόνοι τους είτε γιατί τους απέρριψε το σύστημα!

 

     Ο ορισμός της απόλυτης αποτυχίας μιας στομφώδους καμπάνιας και πολυδιαφημιζόμενης λύσης τάχα σωτήριας πρότασης για 450.000 προβληματικές επιχειρήσεις, όπου κατά τις προβλέψεις και τους φανφαρονισμούς της κυβέρνησης θα έσωζαν τάχα τους “κόκκινους’’ δανειολήπτες και κάθε οφειλέτη του Δημοσίου έως και την οικονομία της χώρας!

 

     Ωστόσο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μας δικαιώσει  για όλες τις θέσεις και  προβλέψεις μας -δείτε το πρώτο  άρθρο της σταθερής σελίδας μας, ίσως και το πρώτο χρονικά στη χώρα-, αλλά και εκατοντάδες άλλα άρθρα μας που αναφέρονται στον Ε\Σ και στις ρυθμίσεις των “κόκκινων’’ δανείων, που αποκαλύπτουν τις πραγματικές και δυσώδεις προθέσεις αυτών που μας κυβερνούν, που προσπαθούν λυσσαλέα να βρουν τον τρόπο να ακυρώσουν κάθε ελπίδα των δανειοληπτών να προλάβουν να σώσουν τις περιουσίες τους και τα σπίτια των παιδιών τους, καθώς οι ανάλγητοι και προδότες θέλουν να παραδώσουν τα πάντα στα funds, εξοφλώντας τις δυσώδεις συμφωνίες τους!!!

    
     Πατριώτες, δυστυχώς οι όποιες ενέργειες και επιλογές των πολιτικών μας υπήρξαν καταδικαστικές για τον λαό μας, γι αυτό και βρεθήκαμε σ’ αυτή τη κατάντια!
     Ας μην είμαστε λοιπόν αφελείς να πιστεύουμε ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι απ’ αυτούς, που μόνο την πατρίδα τους και το λαό τους έχουν μάθει να “δίνουν’’ ως κοινοί δοσίλογοι και διαπιστευμένοι προδότες!!!
   

     Μπορούσαν και μπορούν ακόμη κυβέρνηση και Ν. Δ. να σώσουν τις περιουσίες του λαού ψηφίζοντας το επίμαχο  Ν\Σ του αιτήματος μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    
     Τι να πρωτοπεί κανείς γι αυτή την κάστα των υπανθρώπων γι αυτά τα έμβια όντα, που ακόμα και την ψυχή τους θα πούλαγαν στον Σατανά για να παραμείνουν αγκαλιά με τον θώκο, μη έχοντας καμία αναστολή να διαπράξουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα!!!
  
     Χρόνια τώρα δεν πάψαμε να αγωνιζόμαστε στιγμή απ’ αυτό το μετερίζι για το ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!

 

     Ωστόσο, τώρα κάποια από τα ερωτήματα που ζητούν άμεσες απαντήσεις είναι,  τι πρέπει να κάνουμε για να απαλλαγούμε απ’ αυτούς, ποιοι και πότε θα τους καθίσουν στο σκαμνί και κυρίως πως θα σωθούν οι περιουσίες εκατομμυρίων Ελλήνων!!!

 

     Πατριώτες απάντηση υπάρχει, ωστόσο δεν ξέρω ο λαός πότε θα ‘ναι έτοιμος γι αυτή!!!

Β. Αναγνώστου                                        
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

 www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!