Loading...


Δεν υπάρχουν καν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τελευταία τους αυτή πράξη! Λέξεις και φράσεις όπως ντροπή,  προδότες και εσχάτη προδοσία, ωχριούν μπροστά σ’ αυτά που δέχτηκαν να υπογράψουν με πλήρη μυστικότητα και υπό του πέπλου της σιωπής!!!


     Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μας τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αλλαγή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, οι τράπεζες να εισπράττουν στο 100% ως ενυπόθηκοι δανειστές τις απαιτήσεις τους  από τους ανήμπορους πλέον οικονομικά δανειολήπτες και τους δυστυχείς εγγυητές τους, γιατί είχαν την ατυχία οι μεν πρώτοι δουλεύοντας μια ζωή να φτιάξουν κάτι για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους και οι δεύτεροι γιατί θέλησαν να βοηθήσουν τα όποια συγγενικά τους πρόσωπα και τώρα πρέπει να τιμωρηθούν κι αυτοί χάνοντας τα πάντα!!!

     Και εκεί που υπόσχονταν στο λαό κουρέματα έως και σεισάχθεια και όταν πολλοί έως σήμερα διακανόνισαν τα δάνεια τους με κούρεμα έως και 67% και το υπόλοιπο δάνειο τους άτοκο για μια δεκαετία και κάποιοι άλλοι είχαν έως και διαγραφές δανείων, τώρα η πλειονότητα των δανειοληπτών θα καρατομηθεί!
     Ποιός θα πει σ’ αυτούς τους Νενέκους που μας κυβερνούν ότι κανείς δανειολήπτης πλέον δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειο του αν δεν υπάρξουν μεγάλες διαγραφές  και κυρίως να τους δοθούν τα δάνεια τους στις ίδιες τιμές των funds;

    
     Ωστόσο, δείτε δύσμοιροι πολίτες αυτής της χώρας τι κομίζουν οι φέροντες τα “δώρα’’ και τι θα συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα αν ο λαός, οι φορείς, τα Μ.Μ.Ε. και σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν τους σταματήσει!!!
   
     Α) ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΚΑΤΙ  ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ  ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ  ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥ!!!
     ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!!

   
     Β) ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ FUNDS ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!!!!

   
     Γ ) ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ Κ. Π. Δ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ!!!

    
     Αδέλφια, δείτε πως έχουν τα πράγματα και τι πρόκειται να συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση ενός φίλου δανειολήπτη:
     Όταν από πιέσεις μηνών (θυμάστε την πολιορκία των τραπεζών), τον έπεισε μια από τις τράπεζες να πάρει τελικά ένα δάνειο ύψους 400.000 έχοντας 3.0000.000 € περιουσία, το πήρε σκεπτόμενος ότι, ό,τι κι αν συμβεί θα πούλαγε μέρος αυτής και θα εξοφλούσε! Ωστόσο, να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με τους ανάλγητους κλέφτες και δοσίλογους που μας κυβέρνησαν και κυβερνούν να απαξιώσουν με τις μεθοδεύσεις τους τις περιουσίες του λαού και να τον διαψεύσουν οι εξελίξεις, με αποτέλεσμα να μην πουλιέται σήμερα τίποτα και που αν αποφάσιζε να πουλήσει ότι έχει, αυτά που θα εισέπραττε δεν φτάνουν να εξοφλήσει το δάνειο και τα πανωτόκια του, πλέον του ότι θα βρισκόταν άστεγος το επόμενο πρωινό σε κάποιο παγκάκι!


     ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ  & ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!

   
     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ & ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΗ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΖΩΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

   
     Κύριοι, είστε χειρότεροι των Γκάιμπελς και Άιχμαν, κάθε μέρα παίζετε με τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας, αυτό δεν είναι μαρτύριο, είναι αργός θάνατος!       

     Και 100 ζωές να ‘χατε και πάλι θα ‘πρεπε να σας αναστήσουν και να σας ξαναστήσουν στο Γουδί!!!
     ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!

     Τίποτα και κανέναν δεν ακούτε, το μόνο που ξέρετε είναι να προδίδετε  την πατρίδα σας και να ξεπουλάτε το λαό σας!
    
     Ωστόσο, δεν πάει άλλο, αυτή πρέπει να είναι και η τελευταία σας προδοτική πράξη!!!!!!
  

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

www.manifesto.com.gr                       

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!