Loading...


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!

    
     Η χώρα δεν σώζεται μ’ αυτούς τους υπανθρώπους και το επόμενο που θα πάθουμε είναι να ζήσουμε μια νέα εθνική τραγωδία!
     Δείτε τι κάνουν οι Τούρκοι στη Θράκη και στη Μακεδονία, τι κάνουν στο Αιγαίο και στην Κύπρο και δείτε τον αλυτρωτισμό των βόρειων γειτόνων μας!!!
     Η χώρα δεν διοικείται, ξεπουλιέται και χάνεται και μαζί μ’ αυτή ο πολιτισμός της,  η ιστορία της, ο λαός και το έθνος μας!!!!!!

    
     Αν ως λαός δεν βρούμε τον τρόπο να απαλλαγούμε άμεσα απ’ αυτούς τους άθλιους που μας κυβερνούν, η χώρα θα καταστραφεί και οι στιγμές αυτές δεν θ’ αργήσουν να ‘ρθουν!!!
     Δεν μπορεί να βρισκόμαστε μονίμως θεατές σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου, ενώ, δεν έχουμε καν το δικαίωμα να αδρανούμε ως πολίτες αυτής της χώρας γιατί είναι η πατρίδα μας και γιατί η ευθύνη είναι δική μας και όχι των πολιτικών για το τι θα συμβεί στον τόπο  και στις επόμενες γενιές, καθώς εμείς είμαστε αυτοί που τους επιλέξαμε!

    Δεν είναι δυνατόν η χώρα να σωθεί  με έναν υπουργό Εθνικής Άμυνας ασόβαρο, διαπλεκόμενο, αναξιόπιστο και ψεύτη, με έναν ηλίθιο ΥΠΟΙΚ να μιλά για σαρανταποδαρούσες, τους συναδέλφους του να  μην ξέρουν τι λένε και τι κάνουν και έναν Πρωθυπουργό να κλέβει την παράσταση της γελοιότητας προδίδοντας λαό και πατρίδα αδυνατώντας να κυβερνήσει μια άναρχη πλέον χώρα,  κλέβοντας τις περιουσίες του λαού προσφέροντες τες ως αντιπαροχή εις εξόφληση του χρέους του για την παραμονή του στην εξουσία!!!
     Ταυτόχρονα ο ίδιος να μη τυγχάνει καμίας εκτίμησης από κανέναν πολιτικό και αρχηγό κράτους !!!!!!

    
     Δεν είναι δυνατόν η χώρα να χάνεται και αυτός να παριστάνει τον ηγέτη συνεχίζοντας πλέον το αέναο  έγκλημά του ανενόχλητος με τη συμμορία του, κωφεύοντας στις εκκλήσεις των εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών της χώρας δίνοντας τα δάνεια τους με 3% - 5 και 7% της αξίας τους στα funds και να αρνούνται να τα δώσουν στην αντίστοιχη τιμή στους έχοντες τα δάνεια –όπως έκανε και η Κύπρος-, προσθέτοντας ακόμα και ένα 10% επιπλέον στις αξίες τους για να κερδίσουν περισσότερα οι τράπεζες και το κράτος!!!
     Δεν είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός της χώρας να μη ψηφίζει (έχοντας το απόλυτο δικαίωμα να το κάνει), ένα απλό και δίκαιο Ν\Σ που θα σώσει τις περιουσίες εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών του ρίχνοντας τους στην πυρά! Μιλάμε για οικογένειες Ελλήνων και σε σύνολο εκατομμυρίων θιγόντων ανθρώπων!!!

    ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!!

    
     Και ρωτώ πολύ απλά: είναι δυνατόν αυτός ο “άνθρωπος” να είναι ηγέτης ενός λαού που τον επέλεξε για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντά του και τη χώρα του; Και μετά απ’ όλα αυτά είναι  δυνατόν να δεχτούμε ότι ζούμε σε ένα ευνοούμενο κράτος & κράτος δικαίου;

     ΑΝ ΑΥΤΗ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙ’ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    
     Και εν μέσω όλων αυτών, τα σκάνδαλα άρχισαν πλέον να βγαίνουν στην επιφάνεια!!! Ας μας πουν οι άθλιοι πολιτικοί μας και οι τραπεζίτες, τι συνέβη και οι υπεύθυνοι των αποφάσεων σε μια συστημική τράπεζα  της χώρας δάνεισαν τα μισά χρήματα από αυτά που εισέπραξαν  σε fund το οποίο αγόρασε σε εξευτελιστική τιμή άνω του 1 δις κόκκινα δάνεια μεταξύ των οποίων και στεγαστικά μεγαλοστελεχών της, οι οποίοι τα πήραν και έφυγαν και σήμερα δεν βρίσκονται καν στη χώρα!!! Και η συγκεκριμένη εισαγγελέας που το ψάχνει και σωστά κάνει, πότε θα έχει τις απαντήσεις και τους εγκληματίες αυτούς έγκλειστους στις φυλακές; Τώρα ή σε 5-10 χρόνια όταν ο λαός θα ‘χει χάσει τα δικά του σπίτια και τις περιουσίες του;

    
     Φίλοι μου, το Β΄ μέρος του άρθρου θα αναρτηθεί την Τετάρτη, καθώς ερευνούμε μια καταγγελία που καταδεικνύει τι συμβαίνει πραγματικά σ’ αυτόν τον τόπο!

     Έως τότε ας βγούμε παγανιά να βρούμε κάποιον να κυβερνήσει τη χώρα, γιατί πιστέψτε δεν είναι κανείς ικανός από αυτούς που την διεκδικούν!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος           

www.manifesto.com.gr       

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!