Loading...


Πλέον αυτής της τραγικής κατάστασης που βιώνουμε ως λαός και χώρα, υπάρχει και μια καταγγελία - κατά επίσημες πάντα δημοσιογραφικές πληροφορίες - που υπό τις παρούσες συνθήκες αποτελεί μέγα σκάνδαλο και προμηνύει τι θα συμβεί στον τόπο!

    Ένα εντεταλμένο όργανο που αποφάσισε από κρατική τράπεζα σε ποιον θα πουλήσει το κόκκινο δάνειο και για πόσα ευρωλεπτά/€ ονομαστικής αξίας, είναι διορισμένο από τον ίδιο που έχει δώσει την άδεια αγοράς κόκκινων δανείων στον εξάδελφό του! Δηλαδή ο πωλητής των κόκκινων δανείων, είναι διορισμένος από τον ίδιον που  λύνει νομοθετικά το ζήτημα της Δεύτερης Ευκαιρίας του Εξωδ\κού Συμβιβασμού!!!       
    Ναι έτσι έχουν τα πράγματα και ήρθε η στιγμή να αναλάβουν οι Εισαγγελείς, καθώς αυτή η καταγγελία καταδεικνύει τι θα συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα!

    
     Σίγουρα δεν ανακαλύψαμε έναν δεύτερο πλανήτη Γη, ωστόσο, ας σταματήσουν οι ανάλγητοι να κοροϊδεύουν τον λαό βομβαρδίζοντας τον με δημοσιεύματα για τάχα στρατηγικούς κακοπληρωτές και άλλα, για να αποκτήσουν το ηθικό έρεισμα, ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ν\Σ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ FUNDS!

    
     Δυστυχώς, στο παιχνίδι από χθες μπήκε πλέον σοβαρά και η Ε.Κ.Τ. με έναν Ντράγκι ως φερέφωνο, να επιτίθεται πλέον απροκάλυπτα πιέζοντας για άμεσες κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, όπως και για πωλήσεις δανείων στα funds!
     Μιλάμε για ενορχηστρωμένη πλέον επίθεση κατά της χώρας και των δανειοληπτών, καθώς φοβούνται μη τυχόν αρχίσει η ανάκαμψη της οικονομίας και η άνοδος των τιμών των ακινήτων και δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν  το απεχθέστερο των εγκλημάτων τους, ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
     Ωστόσο ο λαός καταλαβαίνει πλέον τι κάνουν!!!

     Είναι πολλά τα λεφτά, πάρα πολλά και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Εκατοντάδες δις! Είναι αυτά που χάσαμε κι αυτά που θα μας πάρουν μαζί με τις περιουσίες μας παίρνοντας και τον Εθνικό μας πλούτο, γιατί οι ανάλγητοι, άσχετοι, ανόητοι και προδότες πολιτικοί μας, υπέγραψαν τα μνημόνια  με όρους Αγγλικού Δικαίου!!!  
    Πατριώτες, μας περιμένουν γενικά μαύρες μέρες κι αυτά που θα συμβούν στη χώρα θα καταγραφούν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας, ως τα χειρότερα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε βάρος του λαού μας!
   Όλοι αυτοί που συμμετέχουν στην άλωση της χώρας και οι πέριξ αυτών συνεργάτες τους συγγενείς, φίλοι και τα τσιράκια τους όλοι οι προσκυνημένοι, θα βρεθούν τελικά πλούσιοι και ζάμπλουτοι από τη λεηλασία των περιουσιών του λαού μας, ότι συνέβη και επί Τουρκοκρατίας με τους προδότες και κοτζαμπάσηδες!

     Όλο αυτό το διάστημα, κάθε μέρα που περνά χαρίζουν δάνεια στους ημετέρους τους συνεχίζοντας τα ανομήματα τους, (όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς στις τράπεζες και μαθαίνουμε τι κάνουν) και τώρα ξεπερνούν γι άλλη μια φορά τα όρια ψηφίζοντας την αλλαγή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, να εισπράττουν οι τράπεζες στο 100% ως ενυπόθηκοι δανειστές τις απαιτήσεις τους!!!
     Ωστόσο, από ποιούς να εισπράξουν απ’ αυτούς που δεν έχουν; Κι αυτό βεβαίως το γνωρίζουν πρώτοι αυτοί από κάθε άλλον, γι’ αυτό και έφεραν στη ζωή μας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να ιδιοποιηθούν τα πάντα!!! 

  
     Αδέλφια, ετοιμαστείτε όλοι για τη μεγάλη σφαγή!!!
     Ακόμα και αυτοί που εξυπηρετούν σήμερα τα δάνεια τους δεν θα αποφύγουν να χάσουν τις μικρές περιουσίες τους και τα σπίτια τους!
     Κανείς δεν θα γλυτώσει από αυτή την λαίλαπα της οικονομικής καταστροφής και δεν θα αλλάξει κάτι στα επόμενα χρόνια!
     Με μισθούς των 300-500 € και συντάξεις πείνας, με πραγματική ανεργία στο 40% + - αν αφαιρέσει κανείς τους υποαπασχολούμενους των 100 και 200 € -, με ΕΝΦΙΑ και με την κατανάλωση στο Ναδίρ, θα ‘ναι τουλάχιστον αστείος και αφελής όποιος εκφράσει αντίθετη άποψη! Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα!!!

  
     Πατριώτες το παιχνίδι έχει στηθεί άψογα. Έχουν στήσει τέλεια τους μηχανισμούς τους βρίσκοντας τους Νενέκους τους, αυτά τα άθλια υποκείμενα και ανέντιμα ξεπουλημένα ανθρωπάκια για να πετύχουν τους στόχους τους, που κατά όπως δείχνουν οι εξελίξεις αν δεν αντιδράσει ο λαός άμεσα, θα το πετύχουν!!!

     ΓΙ ΑΥΤΟ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
     Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος             

 

www.manifesto.com.gr    

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!