Loading...


ΘΕΕ ΜΟΥ, ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ & ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΤΟΣΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ & ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΩΣ ΧΩΡΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ & ΝΟΗΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΤΙ ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

     Δεν μας φτάνει ένας προδότης, γιατί πρέπει να ‘ρθει καπάκι κι ένας δεύτερος και δη γερμανοτραφής; Σε ποιούς πάει να περάσει τις ηλίθιες προτάσεις του ως τάχα λύσεις για τα “κόκκινα’’ δάνεια παριστάνοντας τον  Μεσσία και σωτήρα των δανειοληπτών;
     Σε ποιούς νομίζει ότι απευθύνεται; Όσο έξυπνος και πανούργος ήταν ο πατέρας του τόσο ανώριμος και λίγος βγήκε αυτός!
     Είναι δυνατόν αυτό το άτομο να είναι ηγέτης ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία;

   
     Κύριε Μητσοτάκη τι γελοίες προτάσεις είναι αυτές που εξαγγείλατε στο Ηράκλειο; Ποιός σας τις συνέστησε και ποιούς προσπαθείτε να πείσετε για τις καλές σας τάχα προθέσεις και δη τώρα που σας κρέμασαν στα μανταλάκια με τα Paradise Papers! Δεν σας φτάνουν όλα τα άλλα που κουβαλάτε στην πλάτη σας, τα περί “δανείων των φίλων’’ σας, τα δωράκια από τους κολλητούς σας, τα σπίτια στην Εσπερία και κάποια άλλα που όπως λένε κάποιοι έπονται; Τι κάνετε και τι βλακείες είναι αυτές που λέτε;
     Δεν βλέπετε τι κάνουν οι δανειστές και οι θεσμοί; Πώς μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας Έλληνα και να απευθύνεστε στον λαό ως διεκδικητής της εξουσίας και επερχόμενος ηγέτης, όταν μπορείτε δια ενός ψηφίσματος να σώσετε τις περιουσίες του και δεν το κάνετε!!!

  
     Πάψτε επιτέλους να κρύβεστε πίσω από τον ίσκιο σας και τους άλλους, βάζοντας κάθε φορά μπροστά τους ανεπαρκείς αντιπροέδρους σας να δικαιολογούν τα ατοπήματα σας, μας κουράσατε! Επιτέλους σοβαρευθείτε και τιμήστε τα παντελόνια σας αφήνοντας τα ευφυολογήματα για τους Παπούα!

     ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙ’ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ & ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ!
     ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ & ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ!!!
     ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ & ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ!

    

     ΜΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ Ν\Σ  ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΝΑ ‘ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

     ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΛΥΣΗ & ΔΙΕΞΟΔΟΣ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ!       

     ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ Ν\Σ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ & ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΟΧΙ ΩΣ  ΓΡΑΙΚΟΙ, ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ & ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!                   

 
     ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ! ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΗ  ΓΙΑ  Ν’ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ ΟΨΗ! ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ‘ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!!
     ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!   
     ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ, ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΟΥ ΘΑ 'ΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ! ΕΜΠΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ 'ΝΑΙ ΑΡΓΑ!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                  

 

www.manifesto.com.gr       

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!