Loading...


Κι αν κάποιοι Έλληνες πιστεύουν  ότι οι πολιτικοί μας δεν ανήκουν στους δεύτερους κάνουν μεγάλο λάθος και δεν μιλάμε μόνο για τους κυβερνώντες!!!

  

     Κύριε Μητσοτάκη σε προειδοποιήσαμε αρκετές φορές! Πόσος χρόνος πιστεύεις ότι σου έχει μείνει ακόμα να μπορείς να απολαμβάνεις τον μικρό σου θώκο μέσα απ’ τον μικρόκοσμο σου ατενίζοντας προς τον μέγα θώκο των ονείρων σου;
     Άλλαξε πάραυτα μυαλά και μαζί συμβουλάτορες και αντιπροέδρους αν θέλεις να αποκαλείσαι Έλληνας κι αν θες να παραμείνεις στο παιχνίδι, κάνε την μόνη κίνηση που θα σε επιβάλλει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μπλοκάροντας τον Τσίπρα, γιατί κάθε στιγμή που περνά ενισχύει τη θέση του και κυβέρνηση δεν θα δεις εσύ και η Ν.Δ. ούτε την Δευτέρα Παρουσία!
     Αν είχες προχωρήσει εσύ και οι συνεργάτες σου σε μια και μόνο κίνηση, αυτή που επανειλημμένα σας έχουμε πει να κάνετε, να ψηφίσετε το Ν\Σ  “να  προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους’’,  θα είσαστε ήδη κυβέρνηση και εσύ Πρωθυπουργός!

    
     Ωστόσο, κανείς εκ των τριών σας δεν άκουσε ποτέ! Και δεν είναι φυσικά αυτός ο λόγος που τάχα προσπαθείτε να παρουσιάσετε όλοι σας για να κρύψετε τη ντροπή σας, γιατί υπάρχει η πρόσφατη έρευνα  της Ε. Επιτροπής που αποδεικνύει ότι το 96% των δανειοληπτών αδυνατούν πραγματικά να πληρώσουν τα δάνεια τους και ότι μόνο ένα 4% είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές!!!
     Άλλος είναι ο λόγος κύριοι, είναι αυτός που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν!!!!!!  
     Είναι οι δεσμεύσεις σας και οι βρώμικες συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι  που έχετε κάνει και εσείς όπως και ο Α. Τσίπρας, να παραδώσετε τις περιουσίες του λαού στους μέντορες σας μαζί με τον Εθνικό μας πλούτο για να έχετε ελπίδες πρόσβασης και παραμονής στην εξουσία την επόμενη μέρα!!!

  
     Κύριε Μητσοτάκη ξεπεράσατε και εσείς κάθε όριο αναλγησίας, ωστόσο κάντε την υπέρβαση αν θέλετε να δείτε τον  ήλιο κάποιο πρωινό ν’ ανατέλλει για σας και τη Ν.Δ.! Τραβήξτε για τη βουλή και ψηφίστε το Ν\Σ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!   
     Και φυσικά δεν μας νοιάζει η όποια πολιτική σας διαδρομή, μας νοιάζει μόνο να σωθεί η χώρα και ο λαός!!!!!!

     Πατριώτες- πατριώτισσες, φίλοι κι αναγνώστες, αυτή η λεηλασία της πατρίδας μας και η  σφαγή του λαού, προσομοιάζει μόνο με την εξόντωση  και σφαγή μιας άλλης εθνότητας, αυτής των γηγενών Αμερικανών των Ερυθροδέρμων,  αυτών που τους πήραν τη γη, τις περιουσίες τους και τις ζωές τους, διαγράφοντας τους ολοσχερώς ως Έθνος!

     Αυτό ακριβώς κάνουν τώρα και στην Ελλάδα!!!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΦΕΡΕΦΩΝΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ & ΝΕΝΕΚΟΙ!!!


     Κύριοι, δεν υπάρχουν λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς! Λέξεις και χαρακτηρισμοί όπως προδότες και εθνική προδοσία υπολείπονται και ωχριούν μπροστά στο μέγεθος του εγκλήματος σας, μπροστά  σ’ αυτή την κατάπτυστη και ανομολόγητη πράξη!!!

 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ; Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!


Β. Αναγνώστου                                        
Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                                                              
                                                   

www.manifesto.com.gr

Υ.Γ. Όταν αναφερόμαστε στους 300, φυσικά και δεν είναι όλοι δοσίλογοι, είναι άδικο να το πούμε! Είναι και κάποιοι λίγοι που προσπαθούν πάντα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αλλά αποτελούν τη μειονότητα και δυστυχώς τίποτα δεν τους βγαίνει! Ωστόσο, τα πάντα καταγράφονται και θα ‘ρθει το πλήρωμα του χρόνου όπου “θα  ξεχωρήσει η ήρα από το σιτάρι’’ κι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν θα πάρουν αυτό που τους αξίζει!!!
© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!