Loading...


Κι αυτό το κάνουν Έλληνες!!! Έλληνες πολιτικοί και τραπεζίτες, άνθρωποι  που μέσα τους ρέει ελληνικό αίμα!!!

     Κύριοι, βάλτε ένα τέλος σ’ αυτό το ανομολόγητο έγκλημα σε βάρος της πατρίδας σας και των συμπατριωτών σας!
     Οι τράπεζες έχουν ήδη εξοφληθεί τρεις φορές τα δάνεια των πολιτών από τις ανακεφαλοποιήσεις τους με τα χρήματα τα λαού, με τα δικά του λεφτά απ’ τους δικούς του κόπους μιας ζωής!!! Εσείς δυστυχώς το μόνο που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια είναι να παράγετε σκάνδαλα να φτιάχνετε τη ζωή σας και όλους τους διαπλεκόμενους γύρω σας!

    
     Κανείς δανειολήπτης δεν χρωστά πλέον στις τράπεζες, οι τράπεζες χρωστούν στους πολίτες τα πάντα, ακόμα και την  ύπαρξη τους όπως και εσείς όλοι χρωστάτε σ’ αυτούς τις καριέρες σας και κάθε τι που φτιάξατε στη ζωή σας!
     Σεβαστείτε λοιπόν το λαό και σκύψτε πάνω από τα προβλήματα του! Τα σκάνδαλα μύρια και δεν σταματούν, συνεχίζουν με πρωταγωνιστές μονίμως εσάς!!!                      
     Τι προσπαθείτε κύριοι να πείτε στο λαό  και γιατί κωφεύετε των εκκλήσεων του; Ότι ενδιαφέρεστε τάχα γι αυτόν και φροντίζετε για την σωτηρία του και το μέλλον των παιδιών του; Πως θα το κάνετε αυτό, φτωχοποιώντας τον παίρνοντας του από τις 29 Νοέμβρη τα σπίτια και τις περιουσίες του βγάζοντας τον στον δρόμο; ΝΤΡΟΠΗ!!!


     Κύριοι, είτε τώρα είτε με την επόμενη κυβέρνηση, οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν! Ο λαός ξέρει ποιοί τον πρόδωσαν όπως ξέρουν και οι Δικαστές κι αν αυτοί δεν αποδώσουν την Δικαιοσύνη θα αναλάβουν οι πολίτες το έργο τους και πρώτοι θα καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που πρόδωσαν τη πατρίδα τους πουλώντας τις τράπεζες αντί πινακίου φακής στους δανειστές και τα κόκκινα δάνεια στα funds στο 3-5 και 8% της αξίας τους για να πάρουν τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων αδελφών τους!!!


     Πολίτες της χώρας,  πάνω και πέρα από κόμματα, μιλάμε πλέον για οργανωμένο έγκλημα κατά του Έθνους με συμμετοχή Ελλήνων πολιτικών και τραπεζιτών και πολλών άλλων οικονομικά  ισχυρών διαπλεκομένων, εμπλεκομένων στα κοινά του τόπου, όπου πολλοί εξ’ αυτών έχουν δημιουργήσει  ακόμα και εταιρικά σχήματα αποκρύπτοντας τη συμμετοχή τους σ’ αυτά  με δικούς τους ανθρώπους, και που σίγουρα σύντομα θα αναδυθούν ως σκάνδαλα καθώς τίποτα δεν μένει τελικά στο σκοτάδι! 
     Ωστόσο, θα ‘χουν χαθεί τα σπίτια και οι περιουσίες του λαού μετατρέποντας τους πολίτες της χώρας σε πένητες και άστεγους  και στην καλύτερη των περιπτώσεων σε κηπουρούς και υπηρέτες των νέων ιδιοκτητών στα ίδια τους τα σπίτια μετατρέποντας τη χώρα σε ένα απέραντο κάτεργο και φέουδο τους!!!!!!

 

      Πρόκειται για τρέλα, για ένα σενάριο που αν τους αφήσουμε  να το ολοκληρώσουν, η χώρα θα περάσει πλέον σε μια άλλη διάσταση, αυτή που δεν υπάρχει πια γυρισμός!!! Θα  καταστραφεί ο τόπος και ο λαός και θα χαθεί το Έθνος ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ  ΣΥΜΒΕΙ!!!!!!!!
      Η λύση είναι μια, αυτή που πρώτοι προτείναμε στη χώρα απ’ αυτό το μετερίζι! Να προσφερθούν τα δάνεια στους ίδιους τους δανειολήπτες με τους ίδιους όρους που τα δίνουν στα funds, ΟΤΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ & ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!

 

     Ωστόσο δυστυχώς, κανείς δεν άκουσε  και δεν ακούει έως σήμερα τις εκκλήσεις μας και τις εκκλήσεις  εκατομμυρίων δανειοληπτών που γι αυτούς είναι πλέον τελείως αδύνατον να αποπληρώσουν τα δάνεια τους με οποιονδήποτε τρόπο και διακανονισμό τους έχει προταθεί από τις δυο τελευταίες κυβερνήσεις, είτε μέσω του Ε\Σ. και του Κ\Δ. είτε κατά το Ιρλανδικό μοντέλο, μετά τις άθλιες πλέον οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα και που οι ίδιοι τις δημιούργησαν και τις επέβαλαν στον λαο!!!!!                                                     

     Όποιος δεν δέχεται αυτό ως πραγματικότητα τοποθετείται δολίως πράττοντας εκ του πονηρού, εξυπηρετώντας προσωπικά του συμφέροντα και τα συμφέροντα αυτών που υπηρετεί για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους και σε κάθε περίπτωση σε βάρος εκατομμυρίων πολιτών της χώρας και υπέρ των δανειστών, για να περιέλθουν οι περιουσίες του λαού τελικά στα δικά τους χέρια!!!!!!
     Τα περί στρατηγικών κακοπληρωτών της τάξης του 20-25% που λέγονται και γράφονται από κάποιους μετά μανίας και κατόπιν σχεδίου από τους τραπεζίτες και τους πολιτικούς μας τον τελευταίο καιρό, το μόνο που κάνουν είναι να στοχοποιούν τους ίδιους ως διαπλεκόμενους και όργανα των δανειστών και να αποτελούν όνειδος για τη χώρα!
     Κι ας σταματήσουν επιτέλους την κοροϊδία, ας πουν στον λαό έστω και για μια φορά αλήθεια, ότι το ποσοστό αυτό όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η αρμόδια υπηρεσία έρευνας της Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4% !!!!!!!!
     Τι θέλουν λοιπόν να καταστρέψουν το 96% και τη χώρα γι’ αυτούς;;; ΝΤΡΟΠΗ, ΕΣΧΑΤΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!

 

      Ας ντραπούν λοιπόν γι αυτά που λένε και για τις πράξεις τους κι ας προχωρήσουν σ’ αυτό που επιτάσσει η λογική και το καθήκον τους ως Έλληνες εκπρόσωποι και προστάτες του λαού,  γιατί “καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια’’ και η ώρα της κρίσης τους πλησιάζει !!!!!!

 

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                        

 

www.manifesto.com.gr     

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!