Loading...


Κύριοι της Ε.Ε. και εσείς των USA, μήπως ήρθε η στιγμή να αναρωτηθείτε ποιό είναι το ύψος του δικού σας χρέους απέναντι στη χώρα μας; Γνωρίζετε ότι όσο υπάρχετε ως κράτη και οντότητες λειτουργώντας με τον δικό μας Θεσμό, αυτό το υπέρτατο Πολίτευμα  της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  των ΑΘΗΝΑΙΩΝ, θα χρωστάτε αενάως ένα τίμημα που όμοιο του δεν μπορεί να υπάρξει άλλο επί της γης;

     Και σεις κύριοι, ειδικά οι της Γαλλίας πολιτευτές, εσείς που αποφασίσατε να ανακηρύξετε τον πρωθυπουργό μας σε μέγα πολιτικό ανήρ και σοφό  δημοκράτη, ανδρείο και άξιον βραβείων “πολιτικού σθένους, ήθους και πολλών άλλων χαρισμάτων”, πλέον του ότι χτυπήσατε λάθος πόρτα προσπαθώντας να μας πουλήσετε έναν διαπομπευμένο δοσίλογο και σάπιο  εμπόρευμα, έναν δικό σας εκπρόσωπο  εκτελεστικό όργανο και υποτακτικό σας που πρόδωσε τη πατρίδα του προσφέροντας τα πάντα σ’ εσάς και τους Γερμανούς όπως και στους άλλους "φίλους και εταίρους μας’’, όλες τις τράπεζες μας έως ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ & ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΕΣ, σας παρακαλούμε πολύ για όλα αυτά και πολλά άλλα “καλά’’ που έχει προσφέρει στην πατρίδα του, κρατήστε τον για σας και κάντε τον δικό σας πρωθυπουργό εφ’ όσον τον θαυμάζετε και πάψτε επιτέλους να προσβάλετε τη νοημοσύνη του λαού μας!!!

    
     Κύριοι, μη ξεχνάτε ποτέ ποιοι σας πρόσφεραν ανιδιοτελώς ότι πολυτιμότερο έχετε ως κράτη και έθνη, κάτι που δυστυχώς σήμερα αποδεικνύεται ότι ήταν μέγα λάθος των προγόνων μας, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά ακόμα κι αυτό να  αλλάξει!!!
     Πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχει αντίτιμο για όλα αυτά  που σας έχουμε  προσφέρει ως λαός και Έθνος; Φαντάζεστε δίχως τον Θεσμό της Δημοκρατίας τη σοφία,  τη γνώση και τον πολιτισμό των προγόνων μας που θα είσαστε σήμερα κι αν θα ήταν δυνατόν για σας να λειτουργείτε ως ελεύθερες οργανωμένες και πολιτισμένες κοινωνίες; 
     Μετά απ’ όλα αυτά πιστεύετε όντως ότι δεν χρωστάτε στους Έλληνες; 
     Κύριοι επιτέλους, σεβαστείτε τον λαό μας!!! Σε Έλληνες απευθύνεστε στους πνευματικούς σας μέντορες,  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!!!!

   
     Τέλος και για να μην “αδικήσουμε’’ κάποιους πολιτικούς ηγέτες και ‘‘συμμάχους’’ όπως είστε όλοι εσείς τα “φίλια και αλληλέγγυα’’ πρόσωπα και κράτη για τη χώρα μας, κανείς Έλληνας δεν  θα αμφισβητήσει τους επαίνους που σας αξίζουν και που πρέπει να σας αποδοθούν, γιατί βρήκατε όντως τους πλέον “κατάλληλους  πολιτικούς’’ να σώσετε τις οικονομίες σας από το 2010 έως σήμερα, αυτούς τους κατάπτυστους και δοσίλογους πολιτικούς που ο λαός μας δεν μπόρεσε δυστυχώς να τους αποπέμψει έγκαιρα από την πολιτική ζωή του τόπου για να σώσει την πατρίδα του!
     Αφήστε μας λοιπόν στο δράμα μας να μετράμε τις πληγές μας κι αν θέλετε όντως να βοηθήσετε τους Έλληνες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές τους εξοφλώντας έστω και μέρος αυτού του αέναου χρέους σας απέναντι τους, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ!!!

     ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΙΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ & ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΩΡΑ!!!!!!


Βασίλης  Αναγνώστου                                                                                            
www.manifesto.com.gr
       

Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδόσεων Λιβάνη.

 

Υ.Γ.  Το παρόν άρθρο μεταφράσθει στην Αγγλική και εστάλει προς τα Μ.Μ.Ε όλων των χωρών της Ε.Ε και των Η.Π.Α. Επίσης εστάλει και προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους, στους θεσμούς και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους ανά την Υφήλιο!!!

READ THE ARTICLE IN ENGLISH
© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!